Σπουδαίες εμφανίσεις για τις Τσακίρη και Κουμπά!

29/08/2019 - 10:30

Η αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη κάνοντας μια καταπληκτική πορεία κατάφεραν να προκριθούν στις 32 καλύτερες αθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε1 που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα στην κατηγορία U12 ετών.

Η Νάνσυ αν και U10 κέρδισε στα προκριματικά την Μαυρομάτη αθλήτρια της Καστοριάς στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ. Στον δεύτερο γύρο κέρδισε την Τσάπαλη  από το Φάληρο με 2-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Εκεί συνάντησε την Κατερίνα Πατσίκα από την Βέροια Νο 6 της Πανελλήνιας κατάταξης. Η μικρούλα σε ηλικία Νάνσυ κάνοντας έναν ωραίο παιχνίδι έχασε 6-2, 6-2 κερδίζοντας ωστόσο τις εντυπώσεις.

Η Ειρήνη στα προκριματικά κέρδισε αρχικά την Μυτιληναίου από την Καστοριά με 2-0 σετ και στον δεύτερο γύρο κέρδισε εύκολα την Βλάχου από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης με 2-0 σετ παίρνοντας και αυτή το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. Εκεί συνάντησε την αθλήτρια του Μαραθώνα Ζωή Κεφαλά  Νο 11 της πανελλήνιας κατάταξης. Ηττήθηκε δύσκολα 6-4, 3-6, 6-3 μετά από σχεδόν τρεις ώρες.

Φιλότιμη η προσπάθεια από τον αθλητή μας Βαγγέλη Κουμπά που έχασε δύσκολα στον πρώτο γύρο των προκριματικών από τον Αντώνη Μπαλτατζή αθλητή από την Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής Δημήτρης Τσακίρης δηλώνει:"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και προσέφεραν ωραίο θέαμα. Το επίπεδο πολύ ανεβασμένο όχι μόνο στο κυρίως ταμπλό αλλά και στα προκριματικά. Πιστεύω ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν στον μέλλον και κάποιοι αθλητές μας θα πλασαριστούν σε ακόμη καλύτερες θέσεις."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey