Άφησε υποσχέσεις η Τσακίρη!

16/06/2021 - 20:44 Τελευταία τροποποίηση στις 16/06/2021 - 20:50

Την πρώτη της εμφάνιση σε ευρωπαϊκό επίπεδο έκανε η Μυτιληνιά τενίστρια Νάνσυ Τσακίρη στην κατηγορία U12.

Στους αγώνες έγιναν στην Πτολεμαΐδα, η Νάνσυ πέρασε επιτυχώς τα προκριματικά και αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, κέρδισε δύο Ελληνίδες αθλήτριες, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Ρουμάνα Capuzu Karina με 2-0 σετ (6-3, 6-3) στους 16 της διοργάνωσης.

Στα διπλά, έχοντας συμπαίκτρια τη Λυδία Παναγιωτίδου από την Θεσσαλονίκη αντιμετώπισαν στα ίσα τις Αγγλίδες Ppios Alix / Korpanec Davies, χάνοντας στις λεπτομέρειες (6-4, 4-6 και στο tie break 10-8).

Αναφερόμενος συνολικά για την ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα, ο προπονητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης, επεσήμανε:

"Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Μυτιλήνη το τένις βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. Πολλά μικρά παιδιά προπονούνται στην ακαδημία του ομίλου μας και κάποια απ' αυτά κάνουν πρωταθλητισμό, σε πανελλήνιο και σε διεθνές επίπεδο.

Οι μεγάλες επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά κ της Μαρίας Σάκκαρη, η διοργάνωση κάθε χρόνο του Διεθνούς Τουρνουά στη Μυτιλήνη από τον Όμιλο μας, οι παρουσιάσεις του αθλήματος μέσα στα δημοτικά σχολεία, σε συνδυασμό με την ευγενή άμιλλα, την ψυχαγωγία, το ωραίο περιβάλλον, δίνουν μια ιδιαίτερη ώθηση στο άθλημα του τένις".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey