Καλές επιδόσεις από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

18/07/2021 - 09:46

Με την συμμετοχή 7 αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Junior, που διοργάνωσε με επιτυχία η ΕΦΟΑ.

Συνολικά συμμετείχαν 925 παιδιά από όλη την Ελλάδα, ενδεικτικό της μεγάλης ανάπτυξης του αθλήματος. Από τη Λέσβο έλαβαν μέρος στην κατηγορία U12 οι αθλήτριες Λουλαδέλη Ευαγγελία και Τσακίρη Νάνσυ. Στην κατηγορία U14 Τσακίρη Ειρήνη, Βαγιονάς Δημήτρης και Λουλαδέλης Χρήστος. Στην κατηγορία U16 ο Πανσεληνάς Στέλιος και στην κατηγορία U10 η Βαγιονά Εμμανουέλα.

Οι 7 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στα πλαίσια του Fair play και του υγιούς ανταγωνισμού. Ξεχώρισε η μικρή Βαγιονά Εμμανουέλα που στο πρώτο της Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε με 3 νίκες να περάσει στο κυρίως Ταμπλό. Επίσης, στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκαν οι αδελφές Τσακίρη Ειρήνη και Τσακίρη Νάνσυ που έφτασαν στα διπλά μέχρι το γύρο των 16.

Πολύ καλή παρουσία έκανε στην πρώτη της εμφάνιση η Λουλαδέλλη Ευαγγελία που έπαιξε μέχρι το τέλος με ανταγωνιστικότητα, δίνοντας χωρίς άγχος τον καλύτερο εαυτό της. Οι αθλητές Βαγιονάς Δημήτρης, Πανσεληνάς Στέλιος και Λουλαδέλης Χρήστος κόπηκαν νωρίς στον πρώτο γύρο, καταβάλλοντας μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια.

Τέλος, στις 25 Ιουλίου στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ε1 που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, θα πάρουν μέρος οι αθλήτριες Τσακίρη Ειρήνη και Νάνσυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey