Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τη Τσακίρη

30/05/2022 - 21:33 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2022 - 21:24

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την Ειρήνη Τσακίρη του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 Κ18 στην Θεσσαλονίκη.

Η Ειρήνη αν και είναι 15 ετών δοκίμασε την τύχη της στην κατηγορία κορίτσια 18 ετών, όπου οι παίκτριες είναι πολύ πιο δυνατές και ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος, με σκοπό να αποκομίσει βαθμούς και εμπειρίες.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, με φοβερή διάθεση και σωστή διαχείριση στο παιχνίδι της, κατάφερε να σημειώσει 3 νίκες στο κυρίως ταμπλό και να φτάσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια της να φτάσει στο τελικό έχασε 6-3/6-4 από την πολύ καλή αθλήτρια Γρηγοριάδου Αθηνά (ΑΟΑ Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης).

Στο ίδιο τουρνουά συμμετείχαν και άλλοι δυο αθλητές του Ο.Α. ΛΕΣΒΟΥ, ο Κουμπάς Ευάγγελος ο οποίος έχασε στον πρώτο γύρο του Κυρίως Ταμπλό από τον Πολυχρονόπουλο Ανδρέα από την Α.Ε Πόρτο Ράφτη στην κατηγορία U18 και η μικρή ταλαντούχα αθλήτρια Βαγιωνά Εμμανουέλλα η όποια δεν τα κατάφερε αυτήν την φορά να περάσει στο Κυρίως Ταμπλό U12 ετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey