Αγώνες επίδειξης από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου

17/06/2022 - 18:39 Τελευταία τροποποίηση στις 17/06/2022 - 20:07

Αγώνες επίδειξης τένις διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Νεάπολης από τους νεαρούς αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου.

Στο εσωτερικό τουρνουά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν περίπου 30 παιδιά του τμήματος μίνι τένις ηλικίας 5-8 ετών, με στόχο την μύηση τους στις βασικές αρχές του αθλήματος. Με σωστή προσέγγιση από τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων, τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτει ο όμιλος και το φιλικό περιβάλλον, οι νεαροί αθλητές θέτουν τις βάσεις με σκοπό την προαγωγή αρχικά στο αμέσως επόμενο τμήμα που είναι το pro junior και έπειτα στα μεγαλύτερα τμήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αρκετά τουρνουά.

omilos-antisfairisis-lesvou-2022-agones-epidiksis-1.jpg (770×578)

Ο υπεύθυνος του ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης αναφέρει στο "SL":"Πράγματι έγινε μια όμορφη διοργάνωση που σκοπό είχε την διασκέδαση των παιδιών και σιγά σιγά να αγαπήσουν το άθλημα περισσότερο. Υπάρχει άνθηση γενικότερα στο άθλημα, διοργανώνονται αρκετά τουρνουά κάθε χρόνο για όλες τις ηλικίες στη Λέσβο αλλά και εκτός νησιού. Το μεγάλο γεγονός είναι φυσικά το ITF το οποίο έχει γίνει θεσμός και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τον Σεπτέμβριο θα διοργανώσουμε ξανά το 13ο στη σειρά. Πέρυσι συμμετείχαν αθλητές από τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και φυσικά της χώρας μας και φέτος 17-24 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε πάλι μεγάλους αθλητές. 

Ο πήχης είναι ψηλά, προετοιμαζόμαστε πάντα σε όλα τα τμήματα για το καλύτερο δυνατό με στόχο τις διακρίσεις που έχουμε αρκετές τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey