Διπλή διάκριση για τον "Μάκαρα" στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

01/11/2022 - 16:35 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2022 - 16:49

Ο Σύλλογος μας Α.Ε.Σ.Λ. ΜΑΚΑΡΑΣ συμμετείχε επιτυχώς για άλλη μία φορά, στο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις Ε2 της Ε.Φ.Ο.Α., στην κατηγορία U12, πραγματοποιώντας και πάλι μια πολύ καλή εμφάνιση.

Το Πανελλαδικό Εθνικό Πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε2 της Ε.Φ.Ο.Α. κατηγορίας U12 για αγόρια και κορίτσια διοργανώθηκε στον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής. Για άλλη μια φορά, διπλή διάκριση, για την ακαδημία τένις του ΜΑΚΑΡΑ σημείωσαν οι αθλητές Πατσέλλη Χαρά και Κουμπάρος Γεώργιος, οι μικρότεροι της κατηγορίας στο τουρνουά, οι οποίοι κατέκτησαν την 2η και 3η θέση στα διπλά αντίστοιχα.

makaras.jpg (770×418)

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν με το νούμερο δύο του ταμπλό και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιστικά, σαν πιο μικροί της κατηγορίας όπου τα παιχνίδια κρίθηκαν στο tie break.

Επίσης, την πρώτη του συμμετοχή στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα U16 που διεξήχθη στον Μαραθώνα είχε ο αθλητής Γαβριήλ Μηνάς, ενώ  στο OPEN τουρνουά Ανδρών που διεξήχθη στην Μυτιλήνη, συμμετείχαν 6 αθλητές και συγκεκριμένα οι Δεμερτζής Γεώργιος, Βασιλείου Ιωάννης, Παναγόπουλος Αλέξανδρος, Θεοδοσίου Ευστράτιος, Τζεδάκης Κωνσταντίνος και Πανσεληνάς Αθανάσιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey