Σημαντικές διακρίσεις για τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1

26/10/2023 - 11:02 Τελευταία τροποποίηση στις 26/10/2023 - 11:26

Σημαντικές διακρίσεις, είχαν οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Τσακίρη Ειρήνη, Τσακίρη Νάνσυ και Βαγιωνά Εμμανουέλα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στην Λάρισα το διάστημα 21-24 Οκτωβρίου.

Η Βαγιωνά Εμμανουέλα με σωστή διαχείριση δυνάμεων, κατάφερε με συμπαίκτρια την Ηλιάνα Μύθη από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου να κατακτήσει την πρώτη θέση και το Κύπελλο στα διπλά στην κατηγορία U12.

vagiona-panllinio-e1.jpg (770×430)

Η Τσακίρη Ειρήνη κατέκτησε την 3η θέση στα μονά και στην προσπάθεια της να φτάσει στον τελικό ηττήθηκε από την φορμαρισμένη αθλήτρια του Σ.Α. Ραφήνας, Ρεντούμη Μαρία. Η Ειρήνη αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία (U18) από αυτήν που ανήκει.

nansi-tsakiri.jpg (1170×848)

Η Τσακίρη Νάνσυ προκρίθηκε στα προημιτελικά και στη συνέχεια στον αγώνα για τα ημιτελικά έχασε δύσκολα από την αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, Αντωνιουδάκη Μαριτίνα. Στα διπλά η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, κατάφερε με συμπαίκτρια την Πετσουλα Ευθυμία από τα Γρεβενά να κατακτήσει την τρίτη θέση. Η Νάνσυ Τσακίρη αγωνίστηκε κι αυτή σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν που ανήκει.

tsakiris-dimitris-2023.jpg (770×665)

Ο Τεχνικός διευθυντής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Τσακίρης Δημήτρης σε δήλωση του αναφέρει: "Καταφέραμε με σκληρή δουλειά οργάνωση και ισχυρή θέληση να κατακτήσουμε ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στην Λάρισα.

Το μέγεθος των επιτυχιών και των τριών αθλητριών μας είναι τεράστιο, αν αναλογιστούμε, ότι σε κάθε κατηγορία οι συμμετέχοντες ήταν 100 και πλέον από όλη την επικράτεια. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε περισσότερα παιδιά στην ακαδημία του Ομίλου μας, να αναδείξουμε περισσότερους αθλητές και να βελτιώσουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, ώστε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε Πανελλήνια και Διεθνή Τουρνουά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey