Βλέψεις για άνοδο από Αίαντα

03/12/2010 - 20:30

Ο Αίαντας Μυτιλήνης φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες και γι' αυτό το λόγο πραγματοποίησε φέτος εντυπωσιακές μεταγραφές εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Η ομάδας της Μυτιλήνης, που θα μονομαχήσει για τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα μαζί με τον ΑΟΜ, τη Γέρα, της Ίριδα και τους Πυρραίους Βασιλικών, δείχνει τη φετινή σεζόν πιο πλήρης από ποτέ, έχοντας πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές εκτός νησιού, σε συνδυασμό πάντα με το δυνατό της ρόστερ.

Τη φανέλα του Αίαντα Μυτιλήνης θα φορούν τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Τσαλκάτης, πίβοτ, που πέρυσι έπαιζε στον Αστέρα Αλεξανδρούπολης, ο Ντίνος Συργουνιώτης, τερματοφύλακας, από την Αναγέννηση Λαμίας, ο Δημήτρης Βητάνογλου, εξτρέμ, από τη ΧΑΝΘ και ο Γιώργος Αργύρης, ίντερ, από το Κορωπί.

Ο προπονητής Παναγιώτης Κατσαβέλλης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, με την προετοιμασία να κυλά σε εξαιρετικά ελπιδοφόρους ρυθμούς, με τους "νέους" να έχουν δέσει απόλυτα με τις "παλιές καραβάνες" της ομάδας. Θόδωρος Ταμβακέλλης, Νίκος Κουκέλλης, Παναγιώτης Μαρινάτος, Γιώργος Ταμβακέλλης, Πέτρος Κολτσίδας, Στέλιος "Οτσαλάν" Βερβέρης, Αχιλλέας Μιχαλακέλλης, Γιώργος Σιέχος, Αριστείδης Αποστόλης πλαισιώνουν το ρόστερ, μαζί με τη νεότερη γενιά αθλητών, που θα πάρουν και φέτος ευκαιρίες συμμετέχοντας σε κάποια ματς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από το πρωτάθλημα της Λέσβου με τις πέντε ομάδες, η πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι των πρωταθλητών Χίου-Σάμου για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή Αιγαίου, ο οποίος θα συμμετάσχει στα μπαράζ για την άνοδο στη Β' Εθνική, με αντιπάλους τους πρωταθλητές Αθηνών και Πελοποννήσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey