Πρεμιέρα με νίκη για Αίαντα!

02/02/2016 - 13:01

Ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα του χάντμπολ, όπου οι ομάδες της Λέσβου έχουν τοποθετηθεί στο 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής των ανδρών. Σε αυτόν συμμετέχουν συνολικά συμμετέχουν πέντε σύλλογοι, τέσσερις εκ των οποίων από το νησί μας και συγκεκριμένα οι Αίαντας Μυτιλήνης, ΑΟ Μυτιλήνης, Παπάδος Γέρας και Πολιχνίτος, τις οποίες πλαισιώνει η ΑΕ Λήμνου. Αρχικά, είχε δηλώσει συμμετοχή και η Ολυμπιάδα Χίου, όμως τελικά αποσύρθηκε και δεν θα αγωνιστεί.

Στην πρεμιέρα, ο Αίαντας επιβλήθηκε –τυπικά εκτός έδρας- του ΑΟ Μυτιλήνης με σκορ 21-26, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής. Το πρωί της ίδιας μέρας ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Πολιχνίτου με την ΑΕ Λήμνου, η οποία όμως αναβλήθηκε, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που προκάλεσε αναπροσαρμογές στα δρομολόγια των πλοίων και έτσι δεν κατέστη εφικτή η μετακίνηση των Λημνιών στη Λέσβο. Ρεπό είχε ο Παπάδος Γέρας.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος γίνεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή της 2ης Αγωνιστικής. Ο Αίαντας καλείται να ταξιδέψει στη Λήμνο (6/2, 19:00), ενώ ο Παπάδος θα κοντραριστεί με τον ΑΟ Μυτιλήνης (7/2, 19:00) στο Κλειστό της Νεάπολης. Ρεπό έχει ο Πολιχνίτος.

Βαθμολογία

  Β' Εθνική - 2ος Όμιλος Αγ. Β. Γκολ
1. Αίαντας Μυτιλήνης 1 2 26-21
2. ΑΟ Μυτιλήνης 1 0 21-26
3. ΑΕ Λήμνου ~ ~ ~
4. Παπάδος Γέρας ~ ~ ~
5. Πολιχνίτος ~ ~ ~
6. Ολυμπιάδα Χίου ~ ~ ~

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey