Νίκη Παπάδου Γέρας επί ΑΟΜ!

10/02/2016 - 12:42

Αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα του χάντμπολ, στο 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής των ανδρών, όπου συνεχίζουν πλέον οι τέσσερις ομάδες της Λέσβου και η εκπρόσωπος της Λήμνου, μετά την οριστική απόσυρση της Ολυμπιάδας Χίου.

Ο αγώνας, ωστόσο, της ΑΕ Λήμνου με αντίπαλο τον Αίαντα δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του απαγορευτικού απόπλου, που υπήρχε το Σάββατο, με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από τη Μυτιλήνη προς το γειτονικό νησί. Διπλά άτυχη, η ΑΕ Λήμνου αυτή την περίοδο, αφού δεν είχε αγωνιστεί ούτε στην πρεμιέρα, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει στη Λέσβο για τον αγώνα με τον Πολιχνίτο.

Το απόγευμα της Κυριακής, διεξήχθη η αναμέτρηση Παπάδου – ΑΟ Μυτιλήνης, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Γέρας με 26-18. Ανώτεροι οι Γεραγώτες, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 14-10, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Βασιλέλλη, Σουβατζή, Αρώνη, αλλά και τον Γιώργο Τσομπανέλλη, για τον οποίο γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες πολύς λόγος μετά την ένσταση του Αίγειρου στο ποδόσφαιρο, για αντικανονική συμμετοχή στο ματς με τον Παλλεσβιακό! Τιμωρημένος στο ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον μπορεί να αγωνίζεται στο χάντμπολ. Κάτι είναι κι αυτό…

Την ερχόμενη Κυριακή, το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τους αγώνες ΑΟΜ-Πολιχνίτος (14/2, 12:00) και Αίαντας-Παπάδος (14/2, 14:00). Ρεπό θα έχει η ΑΕ Λήμνου.

Βαθμολογία

  Β' Εθνική - 2ος Όμιλος Αγ. Β. Γκολ
1. Παπάδος Γέρας 1 2 26-21
2. Αίαντας Μυτιλήνης 1 2 26-18
3. ΑΟ Μυτιλήνης 2 0 39-52
4. ΑΕ Λήμνου ~ ~ ~
5. Πολιχνίτος ~ ~ ~
6. Ολυμπιάδα Χίου ~ ~ ~

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey