«Βράζει» ο Παπάδος για τη διαιτησία στη Λήμνο!

23/02/2016 - 14:16

Την ήττα με σκορ 22-21 γνώρισε ο Παπάδος Γέρας από την ΑΕ Λήμνου, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου στη Β’ Εθνική, ωστόσο οι Γεραγώτες «βράζουν» με τη διαιτησία των Καπελή και Χασάπη. Οι Λημνιοί μπήκαν καλύτερα από το ξεκίνημα και είχαν ελαφρά πρωτοπορία στο σκορ. Στο ημίχρονο πήγαν με διαφορά τεσσάρων γκολ (12-8) στα αποδυτήρια, όμως οι παίκτες του Παπάδου και ο Βασίλης Ανδριώτης που συνόδευε την αποστολή είχαν έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα καθ’ όλη τη διάρκεια, τα οποία προκαλούσαν εκνευρισμό.

Η κρίσιμη φάση έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με το ρολόι να κυλά λανθασμένα, ενώ ο αγώνας είχε σταματήσει. Με πρωτοβουλία των δύο διαιτητών, τα τελευταία δευτερόλεπτα παίχτηκαν δίχως το χρονόμετρο του πίνακα, μετρώντας με κινήσεις των χεριών! Ο Παπάδος ισχυρίζεται ότι υπήρχαν τουλάχιστον 6” διαθέσιμα, έχοντας κερδίσει φάουλ με την ΑΕ Λήμνου να έχει απομείνει στο παρκέ με μόλις 4 παίκτες λόγω αποβολών! Τελικά δόθηκαν 4” στην ομάδα της Γέρας, η οποία με το που ξεκίνησε η επίθεση της, στην πρώτη κιόλας πάσα ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης!

Να σημειωθεί ότι δύο φορές στη διάρκεια του αγώνα, συνέβη ένα... παράξενο και συνάμα αστείο περιστατικό, με παίκτες του Παπάδου Γέρας να συγκρούονται με τις δύο διαιτητές, αρχικά με τη Χασάπη και εν συνεχεία με την Καπελή! Μάλιστα, η δεύτερη φορά έγινε και η αιτία να αποβληθεί οριστικά από το ματς ο Γυμνόπουλος των Γεραγωτών, επειδή απευθύνθηκε με υποτιμητικά σχόλια προς τη διαιτητή της αναμέτρησης, αγανακτισμένος διότι από εκεί που έβγαινε στον αιφνιδιασμό, "φάτσα" με το γκολ, βρέθηκε ξαφνικά φαρδύς πλατύς στο παρκέ! 

Στο δια ταύτα, η ΑΕ Λήμνου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Γέρας υπέστη την πρώτη της ήττα. Πρώτοι σκόρερς για τους νικητές οι Παρούσης (6), Ισαακίδης (5), Πινακοτάς (4) και από πλευράς Γέρας οι Βασιλέλλης (7), Παυλέλλης (6), Γαρμπιδάκης (5).

Χθες, ο Πρόεδρος του Παπάδου Γέρας Βασίλης Ανδριώτης είχε επικοινωνία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, καταθέτοντας τη διαμαρτυρία του για τη διαιτησία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει και το βίντεο του αγώνα στην ΟΧΕ. Μάλιστα, πήρε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα διοργανωθεί σχολή διαιτησίας στη Μυτιλήνη, ώστε να προκύψουν και νέοι διαιτητές στο άθλημα. 

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, ο Αίαντας Μυτιλήνης επικράτησε (τυπικά) εκτός έδρας του Πολιχνίτου με 18-24, σε ένα παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο στο πρώτο του ημίωρο (8-9). Μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών οι Κουκέλλης (10), Λαγός (5), ενώ σκόραραν επίσης οι Θ. Ταμβακέλλης (3) και Θ. Κατσαβέλλης (3), Βλάμος (2) και Τσαλκάτης (1). Από τον Πολιχνίτο ξεχώρισαν οι Μάρκου (8) και Λεμονός (5), ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ανδρακάκος, Κατωτριώτης, Μίστρος και Σπάχι.

Βαθμολογία

  Β' Εθνική - 2ος Όμιλος Αγ. Β. Γκολ
1. ΑΕ Λήμνου 2 4 37-33
2. Παπάδος Γέρας 3 4 66-61
3. Αίαντας Μυτιλήνης 3 4 68-55
4. Πολιχνίτος 2 0 30-39
5. ΑΟ Μυτιλήνης 2 0 39-52
6. Ολυμπιάδα Χίου ~ ~ ~

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey