Δυσαρέσκεια για τις μεθοδεύσεις της ΟΧΕ!

15/04/2016 - 16:54

Άνω-κάτω έχει γίνει το πρωτάθλημα χάντμπολ, στο 2ο Όμιλο της Β' Εθνικής όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Λέσβου και της Λήμνου.

Με επιστολή της προς την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, η Τοπική Επιτροπή του χάντμπολ βορείου Αιγαίου καταγγέλλει ουσιαστικά μεθοδεύσεις από τα... κεντρικά, που ευνοούν την ΑΕ Λήμνου, με συνεχείς αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η νέα τροποποίηση του αγωνιστικού προγράμματος, δίχως να συντρέχουν λόγοι "έλλειψης γηπέδου ή διαιτητών ή απεργιακών κινητοποιήσεων, που θα δυσχέραιναν τη μετακίνηση των ομάδων", όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι "η ουσιαστική αιτία της αναβολής είναι η αδυναμία συμπλήρωσης ανταγωνιστικής σύνθεσης από την ομάδα της Λήμνου, λόγω τραυματισμού δύο παικτών της και υπηρεσιακών υποχρεώσεων ενός ακόμη".

Σημειώνεται, ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση της ΑΕ Λήμνου στη Μυτιλήνη με τον Αίαντα τραυματίστηκε ο καλύτερος παίκτης της, Γιώργος Παρούσης, που υπέστη σοβαρή κάκωση αχιλλείου τένοντα και βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου με φυσικοθεραπείες για να προλάβει το επόμενο ντέρμπι, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα limniakifoni.gr, ενώ στον επίσης τραυματία Γιάννη Παναγιωτακόπουλο διαγνώσθηκε ρήξη εμπρόσθιου χιαστού, που τον αφήνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Βάσει προγράμματος, η ΑΕ Λήμνου θα έπρεπε να αγωνιστεί την Κυριακή (17/4) με αντίπαλο τον Παπάδο Γέρας, ξανά στη Μυτιλήνη, σε ματς που θα έκρινε εν πολλοίς και την κατάκτηση του τίτλου. Όμως όπως διαφαίνεται, ζήτησε και πέτυχε τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα τη μεθεπόμενη εβδομάδα (24/4), όταν πιθανότατα θα καταφέρει να την ενισχύσει ο αρχηγός της στο ντέρμπι.

Η Τοπική Επιτροπή Χειροσφαίρισης Βορείου Αιγαίου αφήνει αιχμές στην επιστολή της κατά συγκεκριμένου προσώπου στο ΔΣ της ΟΧΕ, που όπως επισημαίνεται "παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ της ΑΕ Λήμνου, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό στις υπόλοιπες ομάδες της Λέσβου, οι οποίες επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματος τους προκειμένου να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους". Επιπρόσθετα, οι παράγοντες του αθλήματος στο βόρειο Αιγαίο θέτουν και το ζήτημα της αποζημίωσης των διαιτητών που έρχονται στα νησιά για να διευθύνουν αγώνες, λόγω της μη πραγματοποίησης σχολής διαιτησίας εδώ και χρόνια, που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν φέτος μόλις δύο ενεργοί διαιτητές διαθέσιμοι.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε χρόνο, όλο και με κάποιο... τρόπο θα απασχολήσει τον Τύπο η διεξαγωγή του εν λόγω πρωταθλήματος, αφού και πέρυσι το "SL" είχε καταγράψει σε ρεπορτάζ του τις αγωνιστικές... παρασπονδίες ομάδων και διαιτητών, υπό την ανοχή ακόμα και της ΟΧΕ!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey