Στη Γέρα το Κύπελλο Πάσχα

05/05/2016 - 13:13

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το Κύπελλο Πάσχα στο χάντμπολ, στο οποίο συμμετείχαν οι τέσσερις ομάδες της Λέσβου που αγωνίζονταν και στον 2ο Όμιλο της Β' Εθνικής.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης αγωνίστηκαν στους δύο ημιτελικούς ο Αίαντας με αντίπαλο τον ΑΟ Μυτιλήνης (19-18) και ο Παπάδος Γέρας κόντρα στον ΑΟ Πολιχνιίτου (22-17).

Στον τελικό οι Γεραγώτες νίκησαν τον Αίαντα με 28-25 και πανηγύρισαν έτσι έναν ακόμα τίτλο, έστω και άτυπο. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν το τελευταίο του Παναγιώτη Κατσαβέλλη, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του μετά από μια πολύχρονη καριέρα στο άθλημα. Μάλιστα, η Τοπική Επιτροπή Χειροσφαίρισης Λέσβου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Βασίλης Ανδριώτης τον βράβευσαν για την πολυετή προσφορά του στο χάντμπολ. Κάτι αντίστοιχο έκαναν επίσης ο Αίαντας, του οποίου υπήρξε αναπόσπαστο μέλος με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της ομάδας στη Β' Εθνική. Τιμητική πλακέτα απένειμε και ο Πολιχνίτος.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η ΤΕ Χειροσφαίρισης Λέσβου απονείμει τα εύσημα στον εν ενεργεία διαιτητή Παναγιώτη Αγγελίνο για την άψογη παρουσία του στη διοργάνωση. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey