Κυπελλούχος ο Αίαντας Μυτιλήνης

01/02/2011 - 18:56

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουκέλλη που πέτυχε 11 γκολ και πήρε στις πλάτες του τον Αίαντα, η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε το Κύπελλο Λέσβου στο χάντμπολ, επικρατώντας στο μεγάλο τελικό του ΑΟΜ με 23-41. Οι παίκτες του Παναγιώτη Κατσαβέλλη έπαιξαν και για τον μεγάλο απόντα του τελικού, τον αρχηγό της ομάδας Θόδωρο Ταμβακέλλη, που παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την κερκίδα, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

Ο Αίαντας ήταν καλύτερος και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την πληθώρα επιλογών στο φετινό έμψυχο δυναμικό του, κάτι που αποδεικνύεται και από τις πολλές επιλογές στο σκοράρισμα. Άξιος συμπαραστάτης του Κουκέλλη ήταν ο Βητάνογλου, που πέτυχε 8 γκολ, όπως και ο Στέλιος "Οτσαλάν" Βερβέρης με επίσης 8 τέρματα. Ουσιαστική προσφορά και από τον Αργύρη με 4 γκολ.

Από τον ΑΟΜ, που αγωνίστηκε κι αυτός με μια σημαντική απουσία στη σύνθεσή του, αυτή του Σταύρου Βουργουτζή που για επαγγελματικούς λόγους ήταν εκτός νησιού, ξεχώρισε ο Θωμάς Παπαδόπουλος που πέτυχε 6 γκολ.

Αίαντας - ΑΟΜ 41-23
Αίαντας: Βητάνογλου 8, Κουκέλλης 11, Βερβέρης 8, Αργύρης 4, Μαρινάτος 3, Κατσαβέλλης 3, Τσαλκάτης 1, Κολτσίδας 1, Αποστολής 1, Μιχαλακέλλης 1
ΑΟΜ: Παπαδόπουλος Θ. 6, Παπαδόπουλος Τ. 5, Γαβριήλ 4, Μουφλουζέλλης 2, Κάσσος 3, Τσουκαλοχωρίτης 3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey