Φουλ για τίτλο ο Αίαντας

19/03/2011 - 16:12

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αίαντας Μυτιλήνης οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Λέσβου, μετά και την άνετη επικράτησή του κόντρα στη Γέρα, χθες, στο Κλειστό της Νεάπολης, με 38-29. Η ομάδα της Μυτιλήνης μετρά μόνο νίκες στη φετινή διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που την ήθελαν να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την εκπροσώπηση του νησιού μας στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου.

Ο Αίαντας Μυτιλήνης επικράτησε της Γέρας με 38-29, έχοντας από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το προβάδισμα. Στο ημίχρονο, ο Αίαντας ήταν μπροστά στο σκορ με 16-11. Με οδηγό τον Κατσαβέλλη, που πέτυχε 8 γκολ και άξιους συμπαραστάτες τους Κουκέλλη και Βητάνογλου, που σκόραραν από επτά, η ομάδα της Μυτιλήνης πέρασε ένα άνετο απόγευμα. Σκόρερς για τους νικητές χρίσθηκαν επίσης οι Βερβέρης (6), Μαρινάτος (5), Ταμβακέλλης (4) και Τσαλκάτης (1).

Στην αντίπερα όχθη, η γέρα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, ωστόσο υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν Βασιλέλλης (8) και τον ακολούθησαν οι Παυλέλλης (6), Γυμνόπουλος (5), Αρώνης (3), Αυγουστίδης (3), Δεμερτζής (2) και Βλάμης (2).

Αύριο Κυριακή, ο Αίαντας δίνει το τελευταίο του ματς στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΑΟΜ (18:00) και με νίκη πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ταξιάρχης Σάμου - Ολυμπιάδα Χίου, για τον άτυπο τίτλοτ του πρωταθλητή Αιγαίου και μια θέση στην επόμενη φάση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey