Πανάξιος πρωταθλητής ο Αίαντας!

01/04/2011 - 15:30

Για μια ακόμη χρονιά ο τίτλος του πρωταθλητή Λέσβου ανήκει στον Αία Μυτ. ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Λέσβου. Ο μόνιμα πρωταθλητής από το 2005 και μετά Αίας δεν συνάντησε και φέτος καμία δυσκολία να φθάσει στον στόχο τον οποίο είχε θέσει και να διεκδικεί και τώρα την άνοδο του στην Β΄ εθνική των ανδρών, μια κατηγορία η οποία απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από την Λέσβο.

Ο Αίαντας νίκησε και τις τρεις ομάδες και μάλιστα με μεγάλη ευκολία και μεγάλα σκορ φθάνοντας στην επιτυχία αυτή αφού διέθετε ομολογουμένως την πληρέστερη ομάδα στο πρωτάθλημα παίζοντας αρκετά καλό χαντμπολ κερδίζοντας  κατά σειρά τους ΑΟΜ, Παπάδο Γέρας και  Πυρραίους Βασιλικών.

Ο πρωταθλητής Λέσβου θα αντιμετωπίσει το άλλο Σάββατο στην Σάμο τον πρωταθλητή του νησιού Ταξιάρχη και αν τον νικήσει τότε θα βρει στον δρόμο του την Ολυμπιάδα Χίου επίσης πρωταθλήτρια Χίου με το παιχνίδι να γίνεται στο κλειστό της Νεάπολης.

Αν αποτύχει τότε εκπρόσωποι από το Αιγαίο θα είναι ο Ταξιάρχης και η Ολυμπιάδα που θα παίξουν για την είσοδο τους στα μπαράζ των Αθηνών για μια θέση στην Β εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μπαράζ  ανόδου το Λεσβιακό σωματείο θα βρει στον δρόμο του πολύ καλές ομάδες με ιστορία στον χώρο και την άνοδο θα την πάρει μόνο μία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey