Τελικός... ανόδου στη Σάμο!

09/04/2011 - 11:47

Καθ' οδόν προς τη Σάμο βρίσκεται η αποστολή του Αίαντα Μυτιλήνης, που θα αντιμετωπίσει το βράδυ (21:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέως τον τοπικό πρωταθλητή Ταξιάρχη, σε έναν τελικό, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Αιγαίου.

Έπειτα από τις αλλαγές που δρομολόγησε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, ο φετινός τελικός ανάμεσα στις ομάδες του Αιγαίου θα στείλει το νικητή απ' ευθείας στη Β' Εθνική, κάτι που σημαίνει πως η αναμέτρηση του Αίαντα Μυτιλήνης με τον Ταξιάρχη Σάμου αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού δε θα ακολουθήσουν τα καθιερωμένα μπαράζ ανόδου.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Κατσαβέλλη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο τελικό, προσδοκώντας να επιστρέψουν το βράδυ της Κυριακής στο νησί της Λέσβου έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, ξανά μετά από δύο χρόνια, σε εθνική κατηγορία.

Ο Αίαντας αναχώρησε πλήρης στη Σάμο, με όλα τα "όπλα" στη "φαρέτρα" του κια μάλιστα θα έχει το βράδυ και τη συμπαράσταση μερικών φιλάθλων του, που ταξιδεύουν αυτή την ώρα μαζί με την αποστολή των πρωταθλητών Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey