Δυόμισι κι εγώ... θα περιμένω!

09/04/2011 - 23:55 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2011 - 00:08

Τι κι αν ο τελικός στο χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στον Αίαντα Μυτιλήνης και τον Ταξιάρχη Σάμου, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Αιγαίου, ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει πριν από περίπου 2,5 ώρες και λογικά, μέχρι αυτή την ώρα, θα είχαν ολοκληρωθεί και τα πανηγύρια της ομάδας που θα ανέβει στη Β' Εθνική;

Στην νησιωτική και παραμελημένη Ελλάδα συμβαίνουν τα πάντα. Το πλοίο "Πηνελόπη", με το οποίο ταξίδευε η αποστολή των Πρωταθλητών Λέσβου άργησε να αναχωρήσει  σήμερα από τη Μυτιλήνη, με συνέπεια να φτάσει μόλις πριν από μισή ώρα στη Σάμο.

Η αποστολή του Αίαντα βρίσκεται καθ' οδόν αυτή την ώρα (23:55) προς το Κλειστό Γυμναστήριο του Βαθεός και ο αγώνας, όπως ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες θα ξεκινήσει περίπου στις 00:30!

Μάλιστα, παρά το προχωρημένο της ώρας, το Κλειστό Γυμναστήριο είναι κατάμεστο από κόσμο, που περιμένει να ξεκινήσει κάποια στιγμή ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα έχει ολοκληρωθεί -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στις 2 το ξημέρωμα!

Ταξιάρχης Σάμου και Αίαντας Μυτιλήνης τραβούν αναγκαστικά αυτή την ασυνήθιστη ταλαιπωρία, από τη στιγμή που η Ομοσπονδία του αθλήματος δεν καλύπτει το οικονομικό βάρος της έξτρα διαμονής στην ομάδα του Αίαντα Μυτιλήνης ή τα έξοδα μετακίνησης για επιστροφή στη Λέσβο μέσω Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey