Πρωταθλητής ο Αίαντας και στο... ξενύχτι!

10/04/2011 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2011 - 13:36

Ο Αίαντας Μυτιλήνης ήταν ο μεγάλος νικητής στο χθεσινό τελικό Αιγαίου, στην κατηγορία των ανδρών, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση στο Βαθύ της Σάμου.

Οι πρωταθλητές Λέσβου επιβλήθηκαν του τοπικού Ταξιάρχη με 22-24, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε στις 02:15 τα ξημερώματα, αφού το πλοίο της γραμμής που μετέφερε την αποστολή του Αίαντα καθυστέρησε να φτάσει στη Σάμο, με αποτέλεσμα αντίπαλη ομάδα και φίλαθλοι να περιμένουν καρτερικά στο Κλειστό του Βαθέως.

Ο αγώνας είχε ένταση και πάθος, αφού ο νικητής θα ανέβαινε κατηγορία. Ο Αίαντας Μυτιλήνης εκμεταλλεύθηκε την εμπειρία του και μαζί με το τρόπαιο κέρδισε και το εισιτήριο της ανόδου στη Β' Εθνική, εκεί όπου θα επιστρέψει έπειτα από δύο χρόνια.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Κατσαβέλλη διατήρησαν από το ξεκίνημα ένα προβάδισμα δύο γκολ και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 9-11, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Κουκέλλη και Βερβέρη. Στην επανάληψη, ο Αίαντας έφτασε σε μια διαφορά ασφαλείας (14-18), όμως η αποβολή του τερματοφύλακα Γιώργου Ταμβακέλλη αποσυντόνισε την ομάδα, που ισοφαρίστηκε γρήγορα (18-18).

Σε εκείνο το σημείο και με λιγότερο από 8 λεπτά να απομένουν για τη λήξη, Ταξιάρχης και Αίαντας πήγαιναν γκολ-γκολ (20-20). Στα τελευταία λεπτά μέτρησε η εμπειρία του αρχηγού, αφού με δύο γκολ του Θοδωρή Ταμβακέλλη, ο Αίαντας πήρε ξανά προβάδισμα (20-22), το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος.

Με τη λήξη, παίκτες και τεχνική ηγεσία πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και της ανόδου μαζί με τους φιλάθλους του Αίαντα, οι οποίοι ακολούθησαν την ομάδα και βρέθηκαν μέχρι τα ξημερώματα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βαθέως.

Η αποστολή των πρωταθλητών Αιγαίου επιστρέφει ακτοπλοϊκώς και θα βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης -καλώς εχόντων των πραγμάτων- αργά το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης, πως οδηγήθηκε η έναρξη του μεγάλου τελικού, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey