Έμαθε αντιπάλους ο Αίαντας Μυτιλήνης

26/05/2011 - 14:46 Τελευταία τροποποίηση στις 27/05/2011 - 14:48

Ομάδες με ιστορία στο χώρο του Χάντμπολ θα βρεθούν στο δρόμο του πρωταθλητή Λέσβου, Αίαντα Μυτιλήνης, στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής των ανδρών, που θα ξεκινήσει στις αρχές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης πραγματοποίησε τον καταρτισμό των ομίλων, με τον πρωταθλητή Λέσβου να τοποθετείται στο νότιο όμιλο, μαζί με ακόμα εννέα ομάδες, συγκροτώντας έναν δυνατό και ενδιαφέροντα όμιλο. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία, κερδίζει την άνοδο στην Α2 κατηγορία, ενώ σε ότι αφορά τον υποβιβασμό, μόλις οι δύο τελευταίες ομάδες θα επιστρέψπουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας της Μυτιλήνης, δεδομένου ότι τις προηγούμενες χρονιές έπεφταν στο τοπικό συνήθως επτά ομάδες, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή.Φέτος, με σωστή οργάνωση, καλές μεταγραφές και αξιοποίηση της έδρας του, η παραμονή για τον Αίαντα Μυτιλήνης θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των πρωταθλητών Λέσβου βρίσκεται ένας έμπειρος παίκτης, με θητεία στην Α2 κατηγορία, που αγωνίζεται ως περιφερειακός, ενώ θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες, τους οποίους γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Κατσαβέλλης.

Συνοπτικά, οι αντίπαλες ομάδες του Αίαντα στο νότιο όμιλο της Β' Εθνικής: Καματερό, Αλκυών Δρεπάνου, Πήγασος Κυψέλης, Έσπερος Καλλιθέας, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων, Αργολικός, Άραχθος Αρτακίου, Δικέφαλος Ν. Φιλαδέλφειας και Ολυμπιακός Κερατσινίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey