Γεύση από... Beach, στα Βατερά!

16/07/2011 - 11:00 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2011 - 11:08

Η Τοπική Επιτροπή Χειροσφαίρισης Λέσβου διοργανώνει την Κυριακή, 17 Ιουλίου, το πρώτο φετινό τουρνουά Beach Handball για όλες τις ηλικίες στην παραλία των Βατερών. Πρόκειται για μια διοργάνωση, που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, και θα διεξαχθεί σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη περιλαμβάνει τις μικρές αναπτυξιακές ηλικίες, η δεύτερη τους εν ενεργεία αθλητές και η τρίτη τους παλαιμάχους.

Ο αγώνας, που θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής του αθλήματος στη Λέσβο, με χορηγούς αρκετές επιχειρήσεις της περιοχής. Μάλιστα, η διοίκηση της Τοπικής κάνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους όσοι ασχολήθηκαν, ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με το χάντμπολ, να παρευρεθούν στα Βατερά είτε για να συμμετάσχουν στο τουρνουά, είτε για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Στόχος της ΤΕ Χειροσφαίρισης Λέσβου είναι κάποια στιγμή, η Ελληνική Ομοσπονδία να πειστεί για τις οργανωτικές αρετές και το επίπεδο των εγκατάστασεων, παραχωρώντας τη δυνατότητα να διοργανωθεί ένας αγώνας του Πανελλήνιου σιρκουί και στη Λέσβο, όπως γίνεται με πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey