Τουρνουά στην… καυτή άμμο

18/07/2011 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 18/07/2011 - 12:48

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Χειροσφαίρισης Λέσβου την Κυριακή, το πρώτο της φετινό τουρνουά Beach Handball για όλες τις ηλικίες στην παραλία των Βατερών.

Πρόκειται για μια διοργάνωση, που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, αφού πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι, με τους φίλους του αθλήματος να περιμένουν πώς και πώς τη διεξαγωγή της.

Ο αγώνας ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με πάρα πολλές συμμετοχές και ομάδες που διεκδικήσαν με πάθος τη νίκη και το τρόπαιο. Το τουρνουά είχε μεγάλο ενδιαφέρον και τράβηξε τα βλέμματα των λουόμενων που είχαν κατακλύσει την παραλία των Βατερών.

Νικήτρια αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέλη της παρέας του «Έφηβου» από τα Πάμφιλα, αν και φέτος η επικράτησή τους αποδείχθηκε πιο δύσκολη από ποτέ.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής του αθλήματος στη Λέσβο, με χορηγούς αρκετές επιχειρήσεις της περιοχής.

Στόχος της ΤΕ Χειροσφαίρισης Λέσβου είναι κάποια στιγμή, η Ελληνική Ομοσπονδία να πειστεί για τις οργανωτικές αρετές και το επίπεδο των εγκαταστάσεων, παραχωρώντας τη δυνατότητα να διοργανωθεί ένας αγώνας του Πανελλήνιου σιρκουί και στη Λέσβο, όπως γίνεται με πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας.

Δεύτερο τουρνουά στην «ΑΡΕΝΑ» το 15Αύγουστο

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης στη Λέσβο, το δεύτερο τουρνουά του φετινού καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί το 15Αύγουστο, και πάλι στην παραλία των Βατερών, κάτω από το Beach Bar «ΑΡΕΝΑ», που θα είναι και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey