Έκανε το "μπαμ" με Ντέτσικα ο Αίαντας!

19/07/2011 - 14:29

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αίαντας Μυτιλήνης, που θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής των ανδρών. Ο Σπύρος Ντέτσικας αποτελεί και τυπικά παίκτη των Μυτιληνιών, προσθέτοντας έτσι εμπειρία στην ομάδα, ισχυροποιώντας τη εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Πρόκειται για έναν αθλητή με σημαντική καριέρα στις εθνικές κατηγορίες του χάντμπολ, έχοντας αγωνιστεί με την φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ακόμα και στην Α1! Πέρυσι, ο Ντέτσικας ολοκλήρωσε τη χρονιά στο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο προπονητής του Αίαντα όμως, Παναγιώτης Κατσαβέλλης, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού εκτός του Ντέτσικα η διοίκηση ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές υποθέσεις αρκετών παικτών, που αγωνίζονταν στο τοπικό πρωτάθλημα, προσθέτοντας έτσι βάθος στο ρόστερ του συλλόγου.

Παίκτες του Αίαντα Μυτιλήνης είναι πλέον οι Κρίτων Τζουραμάνης (ΑΟΜ, Ιγνάτης Ιορδάνου (ΑΟΜ), Γιώργος Λάγος (ΑΟΜ) Χρήστος Πετρέλλης (ΑΟΜ), Θεόδωρος Γυμνόπουλος (Γέρα), Παναγιώτης Βλάμος (Γέρα) και Άγγελος Κουκέλλης (Ίρις).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey