Πρεμιέρα του ΑΟΜ με Άρη Νίκαιας!

03/12/2011 - 11:52 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2011 - 12:01

Ανοίγει η αυλαία σήμερα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας των γυναικών στο χάντμπολ, με τον πρωταθλητή Λέσβου ΑΟ Μυτιλήνης να ρίχνεται στη μάχη σε μια από τις δυσκολότερες κατηγορίες του αθλήματος, στη χώρα μας.

Η ομάδα της Μυτιλήνης υποδέχεται στις 2 το μεσημέρι τον ιστορικό Άρη Νίκαιας, σε ματς που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Στον ΑΟΜ δηλώνουν αποφασισμσένοι να κερδίσουν το φετινό στοίχημα, ελπίζοντας ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Έχοντας πραγματοποιήσει λίγες μεταγραφές, διαθέτοντας ωστόσο στο ρόστερ αθλήτριες που διψούν για διάκριση, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός αντίπαλος του ΑΟΜ αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία, κάτι που υποδηλώνει πως η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη.

Αμέσως μετά το ματς θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο και ο αγώνας της Β' Εθνικής για το βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στο ΓΑΣ Λέσβου και τη μεγάλη ΑΕΚ. Επομένως, οι φίλαθλοι μπορούν να τα συνδυάσουν, περνώντας ένα ευχάριστο και γεμάτο αθλητισμό απόγευμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey