Παραίτηση... μυστήριο από ΑΟΜ!

08/01/2012 - 21:46 Τελευταία τροποποίηση στις 08/01/2012 - 22:14

Μπορεί κανονικά να ήταν προγραμματισμένη για χθες η διεξαγωγή του προημιτελικού στο Κύπελλο γυναικών, ανάμεσα στον ΑΟ Μυτιλήνης και την πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορμή Λουξ Πατρών, ωστόσο ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έγινε ποτέ.

Αιτία, η αιφνίδια απόφαση του ΑΟ Μυτιλήνης να παραιτηθεί από τη διοργάνωση, που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Πάτρας να προκριθεί στα ημιτελικά, χωρίς καν να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να τεθεί θέμα νίκης, από τη στιγμή που η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, ωστόσο προκαλεί εύλογα ερωτηματικά η ενέργεια των ανθρώπων του ΑΟΜ. Κι αυτό, γιατί η κληρωτίδα είχε βγάλει ως έδρα της αναμέτρησης το Κλειστό της Νεάπολης και ως εκ τούτου δε θα επιβαρυνόταν με έξοδα μεταφοράς η πρωταθλήτρια Λέσβου παρα μόνο με τα... 40 ευρώ της γραμματειακής υποστήριξης.

Συν τοις άλλοις, η προκήρυξη της διοργανώτριας αρχής είναι ξεκάθαρη σε θέματα μη τέλεσης αγώνα, τιμωρώντας την ομάδα που δεν προσέρχεται να αγωνιστεί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ!

Έτσι, ένας αγώνας που θα μπορούσε να μετατραπεί σε γιορτή για το άθλημα του χάντμπολ στο νησί μας, αφού δεν είναι συχνό φαινόμενο η πρωταθλήτρια Ελλάδας να έρχεται στη Μυτιλήνη για επίσημο ματς, πέρασε στα... ψιλά μετά την αδικαιολόγητη παραίτηση του ΑΟΜ, ο οποίος μάλιστα -αν δεν αλλάξει στάση η Ομοσπονδία- καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο για τα επίπεδα πρόστιμο.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey