Παραίτηση το Ρίο, βαθμούς ο Αίαντας!

13/01/2012 - 19:46

Με έγγραφο που απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ο Αετός Ρίου, ομάδα που βρίσκεται στον όμιλο του Αίαντα Μυτιλήνης στη Β' Εθνική και αποτελούσε προσεχή του αντίπαλο, παραιτήθηκε από το συγκεκριμένο ματς, με στόχο να γλιτώσει τα έξοδα για το μακρύ ταξίδι προς τη Μυτιλήνη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Αίαντας Μυτιλήνης να πάρει χωρίς κόπο τους βαθμούς της νίκης, ελπίζοντας πλέον βάσιμα στην αποφυγή των αγώνων μπαράζ για την παραμονή του στη Β' Εθνική των ανδρών.

Βέβαια, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Λέσβου μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι από αυτή την εξέλιξη. Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό της ομάδας Θόδωρο Ταμβακέλλη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλαμε να παίξουμε, ώστε να πάρουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά. Είμαστε καλύτερη ομάδα και μετά το ρεπό μας, περιμέναμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, αφού μας λείπουν και τα παιχνίδια. Από την άλλη, αυτοί οι ξεκούραστοι βαθμοί μας βοηθούν να πιάσουμε τον αρχικό στόχο της 4ης θέσης στον όμιλο.

Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Πήγασο, ώστε με νίκη να αποφύγουμε πιθανότατα μια και καλή, τα μπαράζ παραμονής. Πάντως αισθανόμαστε άσχημα, περισσότερο για τον κόσμο, αφού ξεκινήσαμε με δύο σερί εκτός έδρας ματς και μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει μπροστά στο κοινό μας στη Μυτιλήνη. Θα χρειαστεί οι φίλαθλοί μας να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, αλλά τους υπόσχομαι ότι το θέαμα που θα προσφέρουμε, θα τους αποζημιώσει".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey