Ψυχωμένος ο Αίαντας για το ντέρμπι

28/01/2012 - 12:36 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2012 - 12:43

Έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα όλες τις προηγούμενες ημέρες, ο Αίαντας Μυτιλήνης δηλώνει πανέτοιμος για το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο το Καματερό, που εν πολλοίς ίσως κρίνει την απ' ευθείας παραμονή των πρωταθλητών Λέσβου στη Β' Εθνική του πρωταθλήματος των ανδρών.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Κατσαβέλλη είναι παθιασμένοι για το θετικό αποτέλεσμα, που θα βάλει τον Αίαντα σε τροχιά Β' Εθνικής και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί στον αγώνα του Α' Γύρου, η ομάδα της Μυτιλήνης να ηττήθηκε από το Καματερό, όμως στην πράξη αποδείχθηκε πως δεν πρόκειται για κάποια ομάδα φόβητρο. Και ο Αίαντας έχει μάθει να παλεύει τα παιχνίδια του, μέχρι το τέλος.

Ο προπονητής έχει ζητήσει από τους παίκτες να μπουν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να μην επαναλάβουν λάθη των προηγούμενων αγώνων τους, όπου έμεναν νωρίς πίσω στο σκορ και κυνηγούσαν για την ανατροπή.

Ο Αίαντας θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, αφού αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του στο φετινό πρωτάθλημα (ο Αετός Ρίου δεν προσήλθε) κι έτσι διαθέτει ένα ακόμα όπλο, στη μάχη της νίκης κόντρα στο Καματερό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey