Παρέμεινε στην Α2 ο ΑΟΜ

29/01/2012 - 12:12

Τελικά όλα πήγαν κατ' ευχήν και ο ΑΟ Μυτιλήνης δεν μπήκε στην περιπέτεια των μπαράζ, κερδίζοντας με το σπαθί του... Άρη Νίκαιας, την παραμονή του στην Α2 κατηγορία των γυναικών, την τελευταία κυριολεκτικά αγωνιστική.

Ο ΑΟΜ, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του από την περασμένη εβδομάδα και μετρώντας μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πήγασο Αιγίου άνευ αγώνος (10-0), προσδοκούσε στην επικράτηση του Άρη Νίκαιας μέσα στο Αίγιο χθες, ώστε να τερματίσει στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας του Β' Υποομίλου.

Το χατίρι του έγινε.Η ομάδα της Νίκαιας πέρασε άνετα από την έδρα του Πήγασου (15-30), κατακτώντας την 1η θέση, αφήνοντας δεύτερο τον ΑΟΜ και στέλνοντας το Αίγιο στα μπαράζ.

Μπορεί ο ΑΟΜ να πήρε μόνο μια νίκη κι αυτή στα χαρτιά, όμως άξιζε την παραμονή του στην Α2, αφού σε μια χρονιά ιδιαίτερων οικονομικών προβλημάτων για όλες τις ομάδες, κατέβηκε να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και αποτελώντας σκληρό κσρύδι για κάθε αντίπαλο, χάνοντας στις λεπτομέρειες.

6η Αγωνιστική

Πήγασος Αιγίου- Άρης Νίκαιας 15-30

Βαθμολογία


Β' Υποόμιλος - 6η Αγωνιστική
Αγ. Bαθμοί Γκολ
1. Άρης Νίκαιας
4 8
116-65
2. ΑΟ Μυτιλήνης
4 2
47-44
3. Πήγασος Αιγίου 4 1 45-81

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey