Άμυνα και λάθη στοίχισαν στον Αίαντα

29/01/2012 - 16:33

Μια ακόμα ήττα γνώρισε ο Αίαντας Μυτιλήνης στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ανδρών, αυτή τη φορά εντός έδρας από το πολύ δυνατό Καματερό με σκορ 29-35.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κατσαβέλλη προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου της, ωστόσο υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, που αποτελεί εξάλλου και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.

Παρά το καλό ξεκίνημα, ο Αίαντας έχασε γρήγορα την αυτοσυγκέντρωσή του και μοιραία οι έμπειροι παίκτες του Καματερού πήραν προβάδισμα δύο και τριών γκολ. Ένα νεκρό σημείο για την ομάδα της Μυτιλήνης, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να αυξήσουν τη διαφορά στο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 13-20, έχοντας εκμεταλλευτεί πλήρως την κακή άμυνα του Αίαντα και τα πολλά του λάθη στον επιθετικό τομέα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο τραυματισμός του Βιτάνογλου, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, πλήγμα που ασφαλώς επηρέασε την απόδοση του Αίαντα, αφού πρόκειται συνήθως για τον πρώτο σκόρερ του στο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός πως οι πρωταθλητές Λέσβου βελτιώθηκαν στην επανάληψη, κατάφεραν απλώς να περιορίσουν την έκταση της ήττας, αφού όσο κι αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να μειώσουν περισσότερο από τρία γκολ. Το Καματερό έπαιξε έξυπνα με το χρόνο, βρήκε εύκολα διαδρόμους για να σκοράρει και πανηγύρισει μια ακόμα νίκη, διατηρώντας την πρωτοπορία στη βαθμολογία.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Π. Κατσαβέλλης): Βερβέρης 4, Πετρέλλης 2, Λαγός 3, Βιτάνογλου 1, Κουκέλλης 3, Θ.Ταμβακέλλης 3, Μαρινάτος 3, Βλάμης 3, Τζουραμάνης 8, Στρίγκος, Τσαλκάτης, Γ.Ταμβακέλλης, Σιργουνιώτης, Shehu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey