Πιάστηκε στα χέρια με τους διαιτητές ο Αίαντας

19/03/2012 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:45


Επεισοδιακά ήταν τα φετινά μπαράζ της Β' Εθνικής του Χάντμπολ, ανάμεσα στον Αίαντα Μυτιλήνης και τον Κένταυρο Βόλου.

Ο αγώνας που ξεκίνησε με πολλά όνειρα για τους πρωταθλητές Λέσβου, ολοκληρώθηκε άρον-άρον με το χειρότερο τρόπο και ο στόχος της παραμονής σε εθνική κατηγορία και τη νέα περίοδο πήγε περίπατο...

Αιτία, οι διαπληκτισμοί των παικτών της ομάδας της Μυτιλήνης με τους δύο διαιτητές του αγώνα, που είχαν ως αποτέλεσμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να ξεφύγει η κατάσταση και το ματς να διακοπεί εις βάρος του Αίαντα.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη εξαρχής, με περίπου 30 Βολιώτες να βρίζουν εν χορώ τα μέλη της αποστολής των Μυτιληνιών. Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Κατσαβέλλη (4-0), όμως στην πορεία ο Αίαντας ισορρόπησε και πλησίασε στο γκολ (8-7). Κάπου εκεί, οι δύο διαιτητές έχασαν την... μπάλα και με τέσσερις συνολικά τραβηγμένες δίλεπτες αποβολές (δύο σε κάθε παίκτη), άφησαν τον Αίαντα να παίξει με πέντε παίκτες εναντίον επτά για ένα τετράλεπτο, γεγονός που χάρισε στον Κένατρυο διαφορά 5 γκολ στο ημίχρονο (13-8).

Σε εκείνο το σημείο, οι άνθρωποι του Αίαντα εξέφρασαν τα παράπονα τους προς του δύο διαιτητές, οι οποίοι απέβαλαν αδικαιολόγητα τον Παναγιώτη Κατσαβέλλη. Η συνέχεια βέβαια επεφύλασσε σκηνές που δεν ευνοούν το άθλημα, με τους παίκτες του Αίαντα να έχουν έντονες αντιπαραθέσεις με το διαιτητικό δίδυμο, χάνοντας τον έλεγχο.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αλλά και της Αστυνομίας, οι δύο διαιτητές έκλεισαν στα αποδυτήρια το φύλλο Αγώνα εις βάρος των Μυτιληνιών, καταγράφοντας πολλά από όσα εκτυλίχθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου. Το λόγο έχουν πλέον τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας του αθλήματος, με την καμπάνα να αναμένεται ηχηρή τόσο για το σωματείο όσο και για συγκεκριμένους παίκτες του Αίαντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey