Πήρε θέση ο επίσημος Αίαντας

20/03/2012 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:45


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αίαντα Μυτιλήνης την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Ευστράτιος Μπουλμπούλης: "Εχθές για τρίτη φορά φέτος η ομάδα μας βρέθηκε έρμαιο στην διάθεση ατόμων που μόνο κακό κάνουν στον χώρο της χειροσφαίρισης. Άτομα που δεν τιμούν τον χώρο της διαιτησίας.

Στο χθεσινό παιχνίδι ορίστηκαν διαιτητές τουλάχιστον ανεπαρκείς και επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα η κατάσταση δυστυχώς ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια, που με τόσο κόπο τα προασπιζόμαστε. Υπήρχε σοβαρή άγνοια εφαρμογής των κανονισμών παιδιάς, καθώς και άσκησης του πειθαρχικού ελέγχου από μέρους τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από την αντίπαλη ομάδα (με τους παράγοντες και τους παίκτες της οποίας υπήρχε άψογη συνεργασία) παραδέχθηκαν ότι αν την διαιτησία την έκανε κάποιος από τους ευρισκόμενους στους δύο πάγκους, δεν θα δημιουργούνταν το παραμικρό, και αυτό τα λέει όλα.

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για την εξέλιξη που είχε αυτή η αθλητική συνάντηση. Από το 2003 η παρουσία μας στον χώρο της χειροσφαίρισης είναι αν μη τη άλλο αξιοπρόσεκτη. Δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ κανένας παίκτης μας, ή παράγοντας του σωματείου μας. Η φιλοξενία των αντιπάλων είναι υποδειγματική και μπορεί ο καθένας να το επιβεβαιώσει. Η παρουσία μας στις εθνικές κατηγορίες είναι σε επίπεδο επαγγελματικών ομάδων, με πλήρεις αποστολές και με αναγνώριση της προσπάθειας μας από κάθε αντίπαλο.

Δεν είναι δυνατό δύο άνθρωποι να γκρεμίζουν μια τέτοια προσπάθεια με την ανικανότητα και ανεπάρκεια τους. Σε παιχνίδια τέτοιας σπουδαιότητας δεν πρέπει να ορίζονται διαιτητές με εμπειρία ηλικιακών πρωταθλημάτων. Θέλουμε ειλικρινά να ζητήσουμε συγνώμη από τους παραβρισκόμενους θεατές και από την πολύ αξιόλογη αντίπαλη ομάδα, στην οποία και ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey