Επίβλεψη ταρτάν σε "Ταρλά" και "Κ. Κεντέρης"

13/03/2015 - 11:24

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε χθες ο Απόστολος Κωτούδης, εκπρόσωπος της εταιρείας "ΣΤΙΒΟΣ", που είχε κατασκευάσει στο παρελθόν τα ταρτάν στό Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όσο και στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου Μιχάλη Ταμβακέλλη, τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου Παναγιώτη Δεμερτζή και τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου Στέλιο Μακαρώνη, επισκέφθηκαν αρχικά τον "Ταρλά" και επιθεώρησαν την κατάσταση του ελαστικού τάπητα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL", το ταρτάν παρουσιάζει εκτεταμένες φθορές και η γνωμοδότηση του κ. Κωτούδη ήταν πως θα πρέπει να γίνει ολική επίστρωση.

Ακολούθως, βρέθηκαν στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, εκεί όπου παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Σταύρου Βουγιούκα και του μέλος της Γιάννη Πίνη, έγινε ένας έλεγχος της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ταρτάν, στο οποίο θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες εργασίες. Παράλληλα, πραγματοποίηθηκε επίβλεψη και στις εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, με τον Μιχάλη Ταμβακέλλη να επισημαίνει πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο από πλευράς Δήμου Λέσβου για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να διεξαχθούν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου με επιτυχία.

Συμπερασματικά, για το ταρτάν του "Ταρλά" απαιτείται ουσιαστικά ανακατασκευή, με τον κ. Κωτούδη να τονίζει πως λόγω της δουλειάς που είχε γίνει το 1995, υπάρχει η βάση πάνω στην οποία πρέπει να πατήσει το υλικό, κάτι που διευκολύνει κατά πολύ τις εργασίες. Ωστόσο, πρόκειται για μια επισκευή που ίσως και να αγγίξει τις 250.000€ με το ΦΠΑ, γεγονός που προβληματίζει έντονα τη δημοτική αρχή. Καθίσταται έτσι πιο επίκαιρη από ποτέ, σειρά άρθρων του "SL" και της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" που διερωτόνταν την περίοδο της "Ταρλιάδας", για ποιο λόγο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δε φρόντισε στην όλη ανακατασκευή του Σταδίου -για το οποίο ξοδεύτηκαν σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ- να συμπεριλάβει και την ανακατασκευή του ταρτάν, ώστε να διαθέτει πλέον η Λέσβος ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey