Τριήμερο Φεστιβάλ στον Πολιχνίτο

15/07/2015 - 13:15

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες στον Πολιχνίτο με πολιτικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Από τις 17 έως και τις 19 Ιουλίου ο ΑΟ Πολιχνίτου και ο Αλκαίος Μυτιλήνης, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, το Δήμο Λέσβου και τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Πολιχνίτου θα φέρουν εις πέρας μια σειρά εκδηλώσεων, με μεράκι και άψογη οργάνωση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή (17/7) με την προβολή της ταινίας "Οι δρόμοι της φωτιάς" στο Πολύκεντρο (20:00). To Σάββατο (18/7) θα ακολουθήσει λογοτεχνική βραδιά με τον συγγραφέα, εκπαιδευτικό και αθλητή κ. Ν. Μιχαλόπουλο, που θα μιλήσει με θέμα "Οι κορυφές μέσα μας", στο Πολύκεντρο (20:00).

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημη προσκεκλημένη από τους διοργανωτές είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη.

Tέλος, την Κυριακή (19/7), θα διεξαχθούν λαϊκοί αγώνες δρόμου για ενήλικες 18χλμ και 5 χλμ, καθώς επίσης και δυναμικού βαδίσματος 5χλμ. Επίσης, στις μικρότερες ηλικίες θα πραγματοποιηθούν αγώνες μικρότερων αποστάσεων. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 το απόγευμα.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το "SportLesvos.gr" και η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey