Επιτυχημένο το 1ο Φεστιβάλ Πολιχνίτου

21/07/2015 - 11:46 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2015 - 12:15

Με επιτυχία ολοκληρώθκε το 1ο Φεστιβάλ Πολιχνίτου αφιερωμένο στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, που διοργάνωσαν ο Γ.Σ. Αλκαίος, ο ΑΟ Πολιχνίτου, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Πολιχνίτου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και τον Δήμο Λέσβου.

Στο τριήμερο φεστιβάλ, επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη και ο σύζυγός της Νίκος Μιχαλόπουλος, συγγραφέας, εκπαιδευτικός και βετεράνος αθλητής. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή (17/7) με την προβολή της ταινίας "Οι δρόμοι της φωτιάς" στο Πολύκεντρο (20:00), ενώ τo Σάββατο (18/7) ακολούθησε λογοτεχνική βραδιά με ομιλητή τον κ. Ν. Μιχαλόπουλο και θέμα "Οι κορυφές μέσα μας", στο Πολύκεντρο (20:00). Την Κυριακή (19/7) διεξήχθησαν λαϊκοί αγώνες δρόμου για ενήλικες 18χλμ και 5 χλμ, καθώς επίσης και δυναμικού βαδίσματος 5χλμ, ενώ στις μικρότερες ηλικίες πραγματοποιήθηκαν αγώνες μικρότερων αποστάσεων, με τον αριθμό των συμμετοχών να είναι άκρως εντυπωσιακός.

Για τους ανθρώπους του Πολιχνίτου, το Φεστιβάλ αυτό αποτέλεσε ένα πρωτότυπο γεγονός, το οποίο το απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν, ενώ άπαντες είχαν να λένε για την απλότητα των δύο προσκεκλημένων, που κέρδισαν τους διοργανωτές με την προσωπικότητά τους.

Χορηγός επικοινωνίας του 1ου Φεστιβάλ Πολιχνίτου, ήταν η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" και το "www.sportlesvos.gr".

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey