Με επιτυχία ο 2ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου

07/08/2015 - 12:12

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου, που διοργάνωσε ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015.

Οι συμμετοχές αθλητών από τη Λέσβο, αλλά και από πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, ήταν περισσότερες από αυτές της προηγούμενης χρονιάς, γεγονός το οποίο ικανοποίησε τους διοργανωτές, καταστώντας τους σαφή την ευθύνη για μια ακόμα πιο άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή αγώνων την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, στον Ημιμαραθώνιο και στα λοιπά αγωνίσματα που τον πλαισίωναν συμμετείχαν 240 αθλητές. O A.O. Mεσοτόπου, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί δημόσια την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και ειδικά τον τεχνικό σύμβουλο κ. Στέλιο Μακαρώνη, τους χορηγούς, τους εθελοντές και γενικά όλους τους συντελεστές, οι οποίοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του εξαιρετικού αυτού αγώνα. Από τη μεριά της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου τόνισε ότι παρόμοια γεγονότα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προώθηση του δρομικού κινήματος στην Λέσβο και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να υλοποιηθεί ο 3ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου την επόμενη χρονιά.

Τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey