Όγδοη στα Βαλκάνια η Αργυρού!

03/07/2016 - 19:31

Παραστάσεις και εμπειρίες από μία ακόμα διεθνή διοργάνωση πήρε σήμερα η Μαρίτα Αργυρού, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Κρούσεβατς της Σερβίας.

Η Μυτιληνιά σπρίντερ της Αθλοκίνησης και πρωταθλήτρια Ελλάδας στην πρόσφατη αντίστοιχη διοργάνωση των Τρικάλων κατέκτησε την 8η θέση στα 400μ με επίδοση 59.66, μένοντας ωστόσο αρκετά μακριά από το ατομικό της ρεκόρ (57.39) ή έστω την επίδοση που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο πριν λίγες ημέρες (58.75).

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι πως η Αργυρού κατόρθωσε να κάνει τη δική της υπέρβαση στον αγώνα, αφού αρχικά βρισκόταν στην 9η θέση των ατομικών φετινών επιδόσεων μεταξύ των 16 αθλητριών, κατορθώνοντας να προκριθεί στον τελικό. Ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα για μια αθλήτρια που την τελευταία διετία έχει βρεθεί επίσης στο Βαλκανικό της Ρουμανίας και στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας της Γεωργίας, ενώ θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες και στην Τραπεζούντα της Τουρκίας για την 16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Δεκατέσσερα μετάλλια (6 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα) ένα Πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων στον ακοντισμό και ένα όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τιφλίδα είναι ο εντυπωσιακός απολογισμός της εμφάνισης της εθνικής μας ομάδας στο 14ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο Κρούσεβατς της Σερβίας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey