Γίνε εθελοντής στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

06/09/2016 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2016 - 11:39

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια στην Καλλονή και στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" του Λεκανοπεδίου, το οποίο άλλωστε είχε κατασκευαστεί με αφορμή την τότε διοργάνωση. 

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου θα διοργανωθούν οι 28οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου" από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και τον ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Λέσβου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή, που διεξάγεται κάθε χρόνο και σε διαφορετικό νησί, αποτελώντας ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για τα νησιά και τη νεολαία του Αιγαίου Πελάγους.

Στους φετινούς αγώνες θα συμμετάσχουν περίπου 500 αθλητές-αθλήτριες, συνοδοί, προπονητές, παράγοντες και κριτές, από 50 σωματεία των νησιών του Αιγαίου. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Λέσβου, που έχει αναλάβει την ευθύνη της υλοποίησης των Αγώνων, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με τη μεγαλύτερη επιτυχία και οι επισκέπτες που θα έρθουν στο νησί μας να φιλοξενηθούν άψογα στην Καλλονή και να επιστρέψουν στα νησιά τους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές προσκαλούν τους εθελοντές, που θα επιθυμούσαν να συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του στίβου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων. Οι υποψήφιοι εθελοντές θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με τους εξής τρόπους:

- Κατ' ιδίαν στα γραφεία της στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

- Τηλεφωνικά ή με φαξ στο 2251026453 & 2251040766

- Με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προθεσμία λήγει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 15:00. Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί t-shirt με το λογότυπο των αγώνων, επίσημη βεβαίωση συμμετοχής και εθελοντικής προσφοράς, ειδική διαπίστευση καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τεχν. Σύμβουλος ΕΑΣ  ΛΕΣΒΟΥ,Μακαρώνης Στέλιος: 6985080552

Μέλος Δ.Σ. ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και Υπεύθ. Συντονιστής Εθελοντών, Μωραϊτης Βαγγέλης: 6946153569

Facebook: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey