Εντυπωσίασε η Όλγα Φιάσκα στο "7o Athens Walkcamp"

12/09/2016 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2016 - 14:08

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το "7ο Athens Walkamp", με τη συμμετοχή 43 βαδιστών από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Όλγα Φιάσκα, καθώς και 11 αθλητών από τη Σερβία.

Οι παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων φιλοξένησαν για 15 ημέρες τους αθλητές, που έλαβαν μέρος. Εκεί, καθημερινά από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 17:30 προπονούνταν υπό τις οδηγίες έμπειρων προπονητών, ενώ το υπόλοιπο διάστημα τις ημέρας το αφιέρωναν σε άλλες δραστηριότητες προκειμένου να χαλαρώνουν.

Στα πλαίσια του καμπ πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγώνας βάδην στις αποστάσεις 3χλμ και 5χλμ για τους αθλητές, αλλά και 1.000μ για αθλούμενους όλων των ηλικιών. Ανάμεσα στις επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν και το 15:38.0 της Όλγας Φιάσκα, που κέρδισε τα 3χλμ κορασίδων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 2 Οκτωβρίου μια αντιπροσωπευτική ομάδα εννέα βαδιστών, μεταξύ των οποίων και η Όλγα Φιάσκα, θα αγωνιστεί στο Κιάσο της Ελβετίας, ολοκληρώνοντας έτσι την καλοκαιρινή προετοιμασία με έναν αγώνα, που τα τελευταία 10 χρόνια τον επιλέγουν ανελλιπώς οι βαδιστές για να σημειώσουν είτε ατομικά ρεκόρ, είτε για να ξεκινήσουν με ένα σημαντικό τεστ την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Εξάλλου, όλοι οι αθλητές έχουν υψηλούς στόχους για τη νέα περίοδο, αφού αναμένεται να διεξαχθούν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, οι Μεσογειακοί Αγώνες, το Πανευρωπαϊκό Κ23 ετών και φυσικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey