Στην Ελβετία για εμπειρίες η Φιάσκα!

30/09/2016 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2016 - 18:22

Το σαββατοκύριακο στη Λέσβο διεξάγονται οι 28οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στίβου, μια διοργάνωση - γιορτή για κάθε αθλητή του Αιγαίου, ωστόσο μια πρωταθλήτρια από τη Λέσβο θα βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στην κεντρική Ευρώπη!

Ο λόγος για την Όλγα Φιάσκα, τη νεαρή βαδίστρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή συνάντηση βάδην, στο Κιάσο της Ελβετίας. Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια θα βρεθεί εκεί μαζί με ένα γκρουπ ταλαντούχων αθλητών, που διακρίθηκαν στο πρόσφατο Athens Walk Camp, κάνοντας έτσι ποδαρικό στον ελληνικό στίβο, στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν.

Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως σημαντικό αγώνα, αφού για τους περισσότερους αθλητές θα αποτελέσει την πρώτη διεθνή εμπειρία. Ανάμεσά τους και η Όλγα Φιάσκα, που... βαδίζει στα χνάρια της αδερφής της Μιχαέλλας, επίσης πρωταθλήτριας του στίβου στα φυσικά εμπόδια. Αναμφίβολα, μια ακόμα σημαντική επιτυχία για το σύλλογο της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Αιγαίου, καθώς επίσης και για τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, που συνηθίζει να ανακαλύπτει συνεχώς νέους ταλαντούχους αθλητές.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους:

Άνδρες
10χλμ. Ησαΐας Τσίτογλου (ΑΟ Πεύκης)

Έφηβοι
10χλμ. Γιώργος Τζατζιμάκης (Ανατολή Νέας Ιωνίας)

Γυναίκες
10χλμ. Ευαγγελία Βαΐτση (Ιλισός), Ευσταθία Κουρκουτσάκη (Ιλισός)

Νεάνιδες
10χλμ. Αθανασία Βαΐτση (Ιλισός), Νεκταρία Σταμάτη (ΑΟ Πεύκης)

Κορασίδες
5χλμ. Ευσταθία Σαλμά (Ανατολή Νέας Ιωνίας), Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), Αγγελική Τρύφωνα (Ανατολή. Νέας Ιωνίας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey