Πετυχημένο το "Θεοφράστειο Trail"

08/02/2017 - 14:50

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αγώνας δρόμου-βουνού στην περιοχή Αγιάσου-Ασωμάτου, που εντάσσεται στα Mountain Running Trail Series, που διοργανώνει το Lesvos Ride υπό την αιγίδα του Αναγνωστηρίου «Η Ανάπτυξη» Αγιάσου, του αθλητικού συλλόγου Αναγέννηση Αγιάσου, με την οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

Στο "Θεοφράστειο Trail" έλαβαν μέρος 35 δρομείς την Κυριακή, σε ιδανικές καιρικές συνθήκες. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες, των 20km, των 10km και των 6km (δυναμικό βάδισμα). Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο Σταυρί, με τους δρομείς των 20km να ακολουθούν τη διαδρομή Αγιάσος (Σταυρί) – Θεοφράστειο μονοπάτι – Ασώματος – Νυχτάντα – Άντρια – Σανατόριο – Παναγιούδα – Άγ. Ιωάννης – Μπουτζαλιά και επιστροφή στο Σταυρί. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν τιμητικά έπαθλα, ενώ οι διοργανωτές τους έδωσαν ως αναμνηστικά δώρα τουριστικούς οδηγούς της περιοχής.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Fit On Olive Trails, η Pro-Action/Science Of Sport Nutrition, το Oxygen Fitness και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey