Ατομικό ρεκόρ η Κεραμιδά από τον προκριματικό!

18/02/2017 - 14:05

Η Γρηγορία Κεραμίδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε από τον προκριματικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, στα 60μ των γυναικών!

Η Καλλονιάτισσα σπρίντερ του Δρομέα Βάρης, που προπονείται στη Θεσσαλονίκη με τον Αποστόλη Τζελέττα, πέτυχε την καλύτερη επίδοση το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 7.31, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, βελτιώνοντας το 7.35 που είχε πετύχει το Γενάρη στην ημερίδα του Παλέ ντε Σπορ.

Δυστυχώς, δεν επιτεύχθηκε όμως το όριο πρόκρισης (7.30) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, μόλις για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου. Η Κεραμιδά όμως δείχνει σε τρομερή φόρμα και θα προσπαθήσει για ένα ακόμα ρεκόρ, που θα σημάνει και όριο αυτή τη φορά, το απόγευμα στις τελικές σειρές του αγωνίσματος των 60μ!

Συνολικά μετείχαν 67 αθλήτριες σε 9 σειρές και το εισιτήριο για να αγωνιστούν αργότερα, μέσα στην ημέρα, έλαβαν πλην της Κεραμιδά και οι: Σπανουδάκη, Μπελιμπασάκη, Δαλάκα, Βενιέρη, Μπέκου, Μπερν, Κυριακίδου, Σαρρή, Στούπελ, Καρυτινού, Κουμπούνη, Γεωργίου, Παπαδοπούλου, Γιαννοπούλου και Ιωσηφίδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey