Τρία άκυρα στα 5,05μ ο Χατζίου

22/02/2017 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2017 - 12:21

Άτυχος στάθηκε ο Πέτρος Χατζίου στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το σαββατοκύριακο.

Ο Μυτιληνιός επικοντιστής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα υψηλό άλμα, που θα του χάριζε καλό πλασάρισμα στο ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό αυτό αγώνισμα. 

Ο πρωταθλητής μας, που προπονείται στην Αθήνα υπό τις οδηγίες του Μανώλη Καραγιάννη, χρησιμοποίησε καινούρια κοντάρια, ξεκινώντας από τα 5,05μ αλλά μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες ακυρώθηκε σε ένα ύψος που δεν είναι αντιπροσωπυετικό, αφού έχει περάσει φέτος με επιτυχία τα 5,25μ, στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά τον Ιανουάριο.

Η χρονιά πάντως προμηνύεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για τον Χατζίου, αφού σύμφωνα με την προετοιμασία του στοχεύει φέτος σε ένα άλμα ακόμα και στα 5,40μ, που εκτός από ατομικό θα αποτελέσει και παλλεσβιακό ρεκόρ. Ο Μυτιληνιός επικοντιστής αναμένεται να είναι στο πικ της φόρμας του μετά την Άνοιξη, για τις μεγάλες διοργανώσεις που θα διεξαχθούν στον ανοικτό στίβο.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey