Στην Κω οι 30οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες

19/05/2018 - 11:18

To «SL» σας είχε ενημερώσει σχετικά από τις 22 Μαρτίου (!) για την πρόθεση των διοργανωτών να αλλάξουν τον τόπο διεξαγωγής των 30ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στίβου, που είχαν αρχικά ανατεθεί στο νησί της Ικαρίας. Τελικώς, όπως οριστικοποιήθηκε σε σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Κω.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλης Θεοδοσιάδης, ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.Βασίλης Σεβαστής και υπηρεσιακοί παράγοντες από το Υπουργείο Ναυτιλίας, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή των 30ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου στην Κω στις 29 – 30 Σεπτεμβρίου 2018. Εξετάσθηκαν επίσης βασικά οργανωτικά θέματα των αγώνων και αμέσως μετά τη συγκρότηση της οργανωτικής επιτροπής θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εξασφάλιση της διαμονής , διατροφής και της μετακίνησης των συμμετεχόντων. Στους φετινούς αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν 500 αθλητές – αθλήτριες από 18 νησιά, 39 σωματεία στίβου και 10 σωματεία – σχολεία ΑμεΑ του Αιγαίου πελάγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey