Υποψήφια για αθλήτρια της χρονιάς Κ18 η Όλγα Φιάσκα!

24/01/2019 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2019 - 13:03

Διαδοχικές οι τιμητικές διακρίσεις για την Όλγα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, για την οποία το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά με έξι σπουδαία μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων.

Αποκορύφωμα τα τρία διεθνή βάθρα, με χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, αλλά και ασημένια μετάλλια σε Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα, επιτυχίες που κατατάσσουν την βαδίστρια από τα Πάμφιλα μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών κάτω των 18 ετών στη σχετική ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ, που ξεκίνησε να «τρέχει» στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Η Φιάσκα «κοντράρεται» με την Ελίνα Τζένγκο, η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Μπουένος Άιρες στον ακοντισμό, τη Σπυριδούλα Καρύδη που ήταν στην 5η θέση της ίδιας διοργάνωσης στο τριπλούν και την Σταυρούλα Κοσμίδου που ήταν 4η στην Ολυμπιάδα νέων στη σφυροβολία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια ήταν επίσης υποψήφια για καλύτερη γυναίκα αθλήτρια της χρονιάς, στην τελετή απονομής των βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2018.

ΨΗΦΙΣΕ και ΕΣΥ την Όλγα Φιάσκα μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey