Φιάσκα και Τσαλίκη στην ημερίδα του ΣΕΦ

25/01/2019 - 14:39

Με δύο δυνατές παρουσίες από τη Λέσβο θα συνεχιστεί το απόγευμα η Ημερίδα Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τον ΣΕΓΑΣ.

Συγκεκριμένα, δύο αθλήτριες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης έχουν δηλώσει συμμετοχή, θέλοντας έτσι να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση και μαζί να κάνουν ένα ανταγωνιστικό «ξεμούδιασμα» εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων τους τις επόμενες εβδομάδες.

Η Μιχαέλα Φιάσκα έχει δηλώσει συμμετοχή σε δύο αγωνίσματα, τόσο στα 1.500μ όσο και στα 3.000μ. Η πρωταθλήτρια από τα Πάμφιλα μπορεί να έχει ανεβάσει χιλιόμετρα τους τελευταίους μήνες, συμμετέχοντας σε ημιμαραθωνίους, παραμένει ωστόσο μια εξαιρετική αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων, με σπουδαίες μάλιστα διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και συμμετοχές που συνοδεύτηκαν από μετάλλια με την Εθνική Ελλάδας.

Επίσης, το απόγευμα θα αγωνιστεί και η Βικτώρια Τσαλίκη στα 60μ με εμπόδια. Η ιδιαιτέρως ταλαντούχα σπρίντερ έχει αποδείξει την αξία της από τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο πέρυσι στον ανοικτό στίβο, ως παγκορασίδα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 της Χαλκίδας. Η παρουσία της στον κλειστό στίβο βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρη, αφού και πέρυσι είχε λάβει μέρος σε αντίστοιχη ημερίδα στον Άγιο Κοσμά, εντυπωσιάζοντας με μια 2η θέση στο ίδιο αγώνισμα (9.96).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey