Ακούραστη και στην Αίγινα η Μιχαέλα!

27/01/2019 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2019 - 14:53

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Μιχαέλα Φιάσκα, που όχι απλώς εντάσσει όλο και περισσότερους αγώνες στην προετοιμασία της, αλλά κατακτά και τη μία πρωτιά μετά την άλλη.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή, η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης επέστρεψε στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων, συμμετέχοντας στον 8ο Αγώνα Δρόμου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» στην Αίγινα, κερδίζοντας τα 5.000μ!

Στη διοργάνωση του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας έλαβαν μέρος δεκάδες δρομείς, κάτω από ιδανικές συνθήκες, αφού υπήρχε ήλιος με αραιή συννεφιά και θερμοκρασίες που βοηθούσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες να ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε πολύ καλούς χρόνους. Η Μιχαέλα Φιάσκα, που προπονείται με τον Άκη Αναγνώστου, ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 17.56, κόβοντας πρώτη το νήμα στα 5 χιλιόμετρα. Η Μιχαέλα διανύει μια πολύ καλή περίοδο και η σκληρή της δουλειά στις προπονήσεις αποδίδει καρπούς, θέτοντας συνεχώς και υψηλότερους στόχους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey