Στη γιορτή του ΣΕΓΑΣ και η Λέσβος!

08/02/2019 - 11:50

Ανέκαθεν η Λέσβος είχε διακρίσεις στο στίβο, όμως στη διάρκεια του 2018 οι στιγμές που έζησε το νησί χάρη στις επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του θύμισαν εκείνες άλλων εποχών. Και πώς να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο, όταν ξανά μετά από καιρό πανηγυρίσαμε διεθνή βάθρα, βλέποντας ξανά τη γαλανόλευκη υψωμένη σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Απόψε λοιπόν, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιήσει τη γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2018, μεταξύ των οποίων και η Όλγα Φιάσκα που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων και ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 και στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ18. 

Η ομοσπονδία θα τιμήσει εκείνους και εκείνες που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν στην πρώτη οχτάδα των αγωνισμάτων τους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρχουν ειδικές βραβεύσεις, ενώ θα τιμηθούν και άνθρωποι που με τη συμβολή τους βοηθούν το έργο της ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα. 

Σημειώνεται ότι η γιορτή του ΣΕΓΑΣ διεξάγεται λίγο πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το σαββατοκύριακο (9-10/2), όπου θα λάβει μέρος πλειάδα αθλητών και αθλητριών από τη Λέσβο και τη Λήμνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey