Μ. Κάσσου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη»

16/07/2019 - 10:36 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2019 - 10:48

Η Μαρία Κάσσου έγραψε ιστορία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 18 ετών, που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με το χάλκινο μετάλλιο στα 1.500μ των κορασίδων. Μπήκε έτσι σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ αθλητών και αθλητριών από τη Λέσβο, που έχουν κατακτήσει μετάλλιο με το εθνόσημο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Βαλκανικό Πρωτάθλημα όλων των ηλικιών, μαζί με τον Κώστα Κεντέρη, την Αγγελική Τσιολακούδη, τον Δημήτρη Ρέγα, τον Γιώργο Αγιασώτη, τον Μιχάλη Πάστο, τη Γρηγορία Κεραμιδά, την Όλγα και τη Μιχαέλα Φιάσκα. 

Μιλώντας στο "SL", η χάλκινη βαλκανιονίκης της Πόλης, Μαρία Κάσσου, δήλωσε χαρούμενη για το μετάλλιο της, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι εκπροσώπησε το εθνόσημο σε μια διεθνή διοργάνωση. 

"Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Φυσικά νιώθω μεγάλη χαρά και περηφάνια που κατάφερα να ανέβω στο βάθρο μιας διεθνούς διοργάνωσης και να γίνω έτσι μια από τις λίγες αθλήτριες από τη Λέσβο που το έχουν καταφέρει αυτό", τόνισε αρχικά η Μαρία Κάσσου.

Στη συνέχεια εστίασε στο αγωνιστικό σκέλος, επισημαίνοντας: "Ο αγώνας βέβαια δεν πήγε όπως τον περίμενα, καθώς έπαιξε καθοριστικό ρόλο η τακτική, ωστόσο σε τέτοιες διοργανώσεις αυτό που μετράει είναι το μετάλλιο και όχι τόσο η επίδοση. Όπως και να 'χει, μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ με τα γαλανόλευκα και να ανεβάσω την Ελλάδα σε ένα διεθνές βάθρο."

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη στηρίζουν και ιδιαίτερα τον προπονητή της: "Εννοείται πως η επιτυχία αυτή, καθώς και όλα όσα κατάφερα μέχρι στιγμής στην αθλητική μου σταδιοδρομία δεν θα είχαν γίνει πραγματικότητα χωρίς την αδιάλειπτη στήριξη της οικογένειας μου και φυσικά δίχως την καθοδήγηση του προπονητή μου, Παράσχου Κανλή, στον οποίο οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ, καθώς είναι όχι μόνο εξαιρετικός προπονητής, αλλά και άνθρωπος."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey