Συγχαρητήρια Αθανασίου για τους Αιγαιοπελαγίτικους!

01/10/2019 - 16:03 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2019 - 16:07

Ενόψει της ολοκλήρωσης των 31 ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου που διοργανώθηκαν στη Μυτιλήνη, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Βουλευτής Νομού Λέσβου, δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την άρτια διεξαγωγή των 31ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου, με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών και αθλητριών από τα νησιά του Αιγαίου, που διεξήχθη στην πόλη της Μυτιλήνης 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την 1η θέση που κατέκτησε η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης στη βαθμολογία των σωματείων με 91 πόντους , αλλά και για τις άξιες συμμετοχές των υπόλοιπων Λεσβιακών και Λημνιακών Σωματείων.

Η συμμετοχή των 41 σωματείων στίβου και των 7 σωματείων-σχολείων ΑμεΑ από τα νησιά του Αιγαίου αποδεικνύουν ότι ο κλασσικός αθλητισμός αποτελεί κίνητρο για τους νέους προκειμένου να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Το «ευ αγωνίζεσθαι» και η ευγενής άμιλλα που κυριάρχησαν το διήμερο αυτό, αποδεικνύουν ότι οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου αποτελούν το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τα νησιά μας και εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες αυτές με όλες μας τις δυνάμεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey