Πρώτη η Δημάκη στο Half Marathon Αγρινίου

22/03/2011 - 15:58

Οι πρωτιές για τη Μυτιληνιά πρωταθλήτρια των δρόμων αντοχής, Ντενίζ Δημάκη, είναι σύνηθες φαινομένο και τη φετινή χρονιά. Έτσι, μετά τις εξαιρετικές της επιδόσεις στις προηγούμενες διοργανώσεις όπου έλαβε μέρος (Βαλκανικό, Πανελλήνιο Ανωμάλου δρόμου, Half Marathon Λεμεσσού), σειρά πήρε ο ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης" του Αγρινίου, όπου η Ντενίζ πρώτευσε και εκεί.

Η αθλήτρια του ΓΑΣ Ιλισσού, που για πολλά χρόνια αποτέλεσαι μέλος του Άτλαντα Μυτιλήνης με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις στο τρίαθλο, κέρδισε την 1η θέση σημειώνοντας  χρόνο 1:17.51 και βελτιώνοντας την περσινή της επίδοση κατά ενάμισι λεπτό.

Αυτή η τέταρτη χρονιά που διοργανώνεται Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αγρινίου, αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου αγρινιώτη δρομέα Μιχάλη Κούση. Συνολικά, έλαβαν μέρος πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

 

Τελική κατάταξη (γυναίκες)

 

1. Ντενίζ Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) 1:17.51

2.Ρήγα Σοφία (Ελευθ.Βενιζέλος) 1:20.35

3.Ρεμπούλη Ουρανία (ΓΣ Λέρου) 1:21.04

4.Κοκκιναρίου Ειρήνη (Δρομέας Αμαρουσίου) 1:22.42

5.Λουβή Θεώνη 1:28.23

6.Σκουλαρίκη Χαρά (ΓΑΣ Ιλισσός) 1:31.56

 

 

Mε δηλώσεις στην προσωπική της ιστοσελίδα επεσήμανε: "Ο καιρός μας βοήθησε, η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μια διοργάνωση διεθνούς αγώνα, αφού τα πάντα ήταν σχεδιασμένα σωστά. Είναι γνωστή η αγάπη των Αγρινιωτών για το Στίβο και είναι ύψιστη τιμή, να τρέχεις για έναν τόσο μεγάλο αθλητή όπως ο Μιχάλης Κούσης, που αποτελεί ορόσημο για τις αποστάσεις στην Ελλάδα. Πέτυχα ατομικό ρεκόρ, ενάμιση λεπτό από πέρυσι, ρεκόρ διαδρομής. Πάντα το πρώτο μετάλλιο σε έναν αγώνα είναι σημαντικό, ειδικά όταν έχεις και καλούς αντιπάλους".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey